Här hittar du olika varianter av fotbollsspel! Vi har något för alla smaker - från klassiska fotbollsbord, till mer åt det moderna hållet.


MULTIFUNKTIONSBORD 21 - NEW YORK

Istället för att köpa flera olika spel som tar mycket plats kan vi nu erbjuda er spelet som har allt, det vill säga 21 stycken otroliga spel för hela familjen! Det här väldigt stilrena bordet har en stabil konstruktion och alla tillbehör är inkluderade för att du ska få möjlighet att spela samtliga 21 spel. Med det här bordet har du lyxen att kunna spela ett nytt spel varje dag! De olika spelen du har att välja mellan är: fotboll, biljard, snooker, air hockey, bordtennis, backgammon, schack, damspel, bowling, brädspel, tärning, kortspel, plockepinn, magnetiska pilar, magnetiska mål, domino, O&X spel, hästskor, kula, kasta ring och curling. Du får även med en förvaringsväska till alla spel.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.BCE - ANFIELD

Anfield är ett väldigt populärt ihopfällbart fotbollsspel från BCE. Anfields kompakta och stabila konstruktion tillåter spelet att användas flitigt och kan stå på sig mot de mest spelglada tonåringarna! Spelet kommer med solida krom stänger med röda och blåa spelare. Hörnen är förhöjda för att bollen inte ska fastna. Det vertikala ihopfällbara systemet bidrar dessutom till enkel och praktisk förvaring. Alla tillbehör du behöver för att spela är inkluderade!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bce Wembley

Wembley är en fantastiskt slitstarkt fotbollsbord, komplett med alla tillbehör - Ett bord konstruerat och byggt för seriösa spelare!

Wembley är ett väldigt robust bord med såväl sidor som ben förstärkta i massiv bok. Benens höjd är justerbara. Bordet sätter säkerheten först med teleskopiska stavar, synliga fotbollsmål med nät och upphöjda hörn för kontinuerligt snabbt spel.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Dybior Champion

Bra fotbollsbord för både komersiellt- och hemmabruk. Benen har gummi undertill för att bordet ska stå stadigt och inte flyttas runt. Den har även en rep- och stöttålig yta. Bollar ingår.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Dybior Amsterdam

En sportig design i orange och svart, bordet är i laminerat trä och fötterna är höj och sänkbara. Fräscha mål i aluminium och bollar ingår!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.BCE - RILEY VR90

Ihopfällbara fotbollsspel har alltid varit väldigt populära, och med det här unika utseendet har VR90 forsatt med den trenden. Modern deisgn kombinernat med Rileys ihopfällbara bensytem gör det här fotbollsspelet tilltalande för både ögat och din spelupplevelse!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Munich

Ett smidigt och enkelt bord som passar dig med mindre utrymme perfekt då det går att ställa på matbordet!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Barcelona

Ett fotbollsspel för både hemmabruk och förskolan då det passar till de lite mindre barnen. Det är lätt att justera tack vare ställbara fötter! Ett säkert bord med teleskopiska stänger.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Midfielder

Ett stabilt fotbollsbord i tidlös design och med utfällbara drinkhållare på kortsidorna. Spelarna är blå och röda och är i formationen 1-2-5-3. Manuell räknare och med inbyggda mål med bollretur på långsidan.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Milano

Ett stabilt fotbollsbord med mjuk och rund design. Spelarna är blå och röda och är i formationen 1-2-5-3. Manuell räknare och med inbyggda mål med bollretur på långsidan.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Liverpool

Ett stabilt fotbollsbord med fräsch design och med infällda mugghållare på kortsidan. Spelarna är svarta och silvriga och är i formationen 1-2-5-3. Manuell räknare och med inbyggda mål med bollretur på långsidan.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00
010 - 10 19 284

info@hobbyhemma.se

MIXA & MATCHA!

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!

Vi guidar dig
till att välja
rätt produkt.

Läs mer >