Här hittar du darttavlor för olika behov, både klassiska och elektriska tavlor. Vi har även darttavlor för tävlingsspel!


Darttavla - Devil (Elektronisk)

Devil från Catdart är vår enklaste modell av de elektroniska darttavlorna. Tavlan är batteridriven och väger endast 1,6 kilo.

Devil är laddad med 25 olika spel där man kan vara allt från en till 8 spelare. Om du vill prova på en elektrisk darttavla men inte tror dig spela så väldigt mycket är denna batteridrivna tavla ett bra alternativ.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Darttavla - Hero

Den elektroniska darttavlan Hero ger dig mycket underhållning för pengarna då den själv håller koll på med ställningen och har sammanlaget 18 olika spel!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Catdart - Cabinet Set

Ett komplett dartset där du får tavla, pilar och skåp. I skåpet finns whiteboard och pennor för att på ett smidigt sätt registrera ställningen. Ytterligare en fördel för nybörjaren är att skåpsluckorna skyddar väggen mot eventuella sneda kast.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bex - Champion Bristle Dartboard

En självläkande darttavla med rörlig nummerring och klammerfritt "bullseye". Den innehar officiell matchstorlek och är av hög kvalité.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Harrows - Matchplay

Riktigt bra tävlingsdarttavla av högsta kvalité med tunn tråd, vilket ger minsta möjliga antal "bounce outs". Denna darttavla syns ofta i TV-sammanhang.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Darttavla - Artemis (Elektronisk)

Artemis från Catdart är en elektronisk darttavla vilken alltså själv håller koll på ställningen, för din bästa bekvämlighet. Tavlan är laddad med 27 olika spel där man kan vara allt från en till 8 spelare. Denna tavla ger väldigt mycket underhållning för pengarna.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Dynamic - Armada

Armada från Dynamic är en elektronisk darttavla som innehåller 31 spel med 125 varianter. Deras många displayer gör att spelet blir överskådligt även vid fler spelare. Tavlan räknar själv poängen vilket gär det enkelt och bekvämt att spela. Tavlans luckor hindrar även pilarna från att eventuellt träffa och göra marken i väggen bredvid.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Catdart - Professional Dart Set

Ett dartset med bristletavla i högsta kvalité, pilar samt svart eller brunt skåp. Tavlan är en såkallad bristletavla vilket är ett material som automatiskt utvidgar sig och "fyller igen" gamla hål. Att ha ett skåp till tavlan är dels en utseende och ordningsaspekt, men kan även vara bra skydd för väggen bakom om man kastar snett.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Darttavla - Walker

Till darttavlan Walker från Catdart får du ett komplett dartset med tavla, pilar och skåp. Ni kan vara allt från 1 – 8 spelare och det finns totalt 26 spel! Om du är nybörjare kan det vara en bra idé att köpa en darttavla med luckor då de skyddar väggen mot eventuella sneda kast.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00
010 - 10 19 284

info@hobbyhemma.se

MIXA & MATCHA!

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!

Vi guidar dig
till att välja
rätt produkt.

Läs mer >