Biljardbord med träskiva är ett bra alternativ att starta med. Borden är enkla att montera och flytta och kräver inte så stor investering!


Biljardbord "London" Spelyta i trä

Biljard ska egentligen spelas på skifferskiva, anser vi på Biljardbolaget, men har man ont om plats, och inte har en budget för de dyrare skifferborden, är London ett utmärkt val. Ett av de bästa träskiveborden på marknaden, med en stabil konstruktion.

• Spelyta i 19 mm MDF (Medium Density Floorboard)
• Automatisk bollretur
• Ställbara ben
• Vikt 120 kg, lätt att flytta

Läs merGår ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Biljardbord "Los Angeles" Spelyta i trä (190x95 cm)

Prisvärt biljardbord med 19 mm träskiva i 7 fotsstorlek. Modern design med snygg halvmåne på långsidan. Kromade hörn, och en slitstark biljardduk.

• Automatisk bollretur
• Spelyta i 19 mm MDF (Medium Density Floorboard)
• Enkel montering, 15 minuter
• Vikt 110 kg, lätt att flytta

Läs merGår ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Biljardbord San Francisco 7 fot (Yttermått: 214x119 cm)

Prisvärt biljardbord med 19 mm träskiva i 7 fot. Modern design med snygg bågform. Kromade hörn, och en slitstark biljardduk.

• Automatisk bollretur
• Spelyta i 19 mm MDF (Medium Density Floorboard)
• Unik design
• Tillbehörspaket från Dynamic Standard ingår

Läs merGår ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.BILJARDBORD SAN DIEGO

Biljardbordet San Diego är ett 6 fots biljardbord med amerikansk stil. Det här stilrena bordet har dolda fickor med krom detaljerade hörn och bollretursystem för att ge dig den sanna biljardhallskänslan. Bordet är enkelt att sätta ihop och kommer med en blå duk. Tillsammans med bordet kommer ett framstående tillbehörspaket med köer samt prickiga och randiga bollar för den verkliga amerikanska känslan.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.MULTIFUNKTIONSBORD CHICAGO

Ett bord med flera funktioner från det brittiska märket BCE! På grund av bordsskivan kan du använda det här spelbordet som ett traditionellt bord, och om du lyfter på skivan så har du både ett biljardbord samt ett bordtennisbord!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.BILJARDBORD DALLAS

Ett ihopfällbart biljardbord för praktisk förvaring! När ni inte spelar är det enkelt att ställa undan och plocka fram vid behov. Bordet är lite mindre och kan därför användas av hela familjen då det även passar de yngre spelarna.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.BILJARDBORD LAY FLAT

Perfekt till lekrummet. Lätt att fälla ihop - lätt att flytta- lätt att förvara. Det här biljardbordet är lättmonterat, kul att spela på och enkelt att förvara! Biljardbordet förs enkelt in under sängen eller på något annat bra förvaringsställe. Levereras med ett set bollar, två köer (91 cm), en triangel, två kritor och en borste.


Biljardbord

• Spelyta: 172 x 87 cm
• Yttermått: 182.9 x 99.1 x 79 cm
• Vikt: 35kg

Klicka här för fler bilder och mer informationGår ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.MULTIFUNKTIONSBORD 21 - NEW YORK

Istället för att köpa flera olika spel som tar mycket plats kan vi nu erbjuda er spelet som har allt, det vill säga 21 stycken otroliga spel för hela familjen! Det här väldigt stilrena bordet har en stabil konstruktion och alla tillbehör är inkluderade för att du ska få möjlighet att spela samtliga 21 spel. Med det här bordet har du lyxen att kunna spela ett nytt spel varje dag! De olika spelen du har att välja mellan är: fotboll, biljard, snooker, air hockey, bordtennis, backgammon, schack, damspel, bowling, brädspel, tärning, kortspel, plockepinn, magnetiska pilar, magnetiska mål, domino, O&X spel, hästskor, kula, kasta ring och curling. Du får även med en förvaringsväska till alla spel.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00
010 - 10 19 284

info@hobbyhemma.se

MIXA & MATCHA!

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!

Vi guidar dig
till att välja
rätt produkt.

Läs mer >