Här hittar du olika varianter av airhockeybord, både små och större varianter.


MULTIFUNKTIONSBORD 21 - NEW YORK

Istället för att köpa flera olika spel som tar mycket plats kan vi nu erbjuda er spelet som har allt, det vill säga 21 stycken otroliga spel för hela familjen! Det här väldigt stilrena bordet har en stabil konstruktion och alla tillbehör är inkluderade för att du ska få möjlighet att spela samtliga 21 spel. Med det här bordet har du lyxen att kunna spela ett nytt spel varje dag! De olika spelen du har att välja mellan är: fotboll, biljard, snooker, air hockey, bordtennis, backgammon, schack, damspel, bowling, brädspel, tärning, kortspel, plockepinn, magnetiska pilar, magnetiska mål, domino, O&X spel, hästskor, kula, kasta ring och curling. Du får även med en förvaringsväska till alla spel.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeybord Bce Black Air

Klassiskt Airhockeybord i svart utförande - från engelska kvalitetsmärket BCE. Pushers och puckar ingår! Det är bara att börja spela direkt.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Dynamic - Dybior Wizard

Ett stabilt airhockeybord med justerbara ben och fin rund design. Vi kan varmt rekommendera detta kvalitetsbord. Här kommer familjen få många roliga timmar. Pushers och puck medföljer!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Dynamic - Dybior Blue Ice

Garanterat kul för alla åldrar.
Den inbyggda fläkten blåser pucken som lätt kan flyttas i och med den höga hastigheten. Resultatet är ett snabbt tempospel som kommer att få dig att vilja spela länge.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bce Folding Airhockey Table

Airhockeyspel med fällfunktion, så att ni hur lätt som helst kan ställa undan bordet för att sen ta fram det lika kvickt igen. Mycket smidigt bord, som tar mycket liten plats!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeybord Spectrum Black

Airhockeybordet Spectrum Black är anpassat för både hemmet och kontoret. Det har en kraftig fläkt som får pucken att sväva samt ett elektroniskt räkneverk.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeyspel Wasp II

Ett airhockeyspel från varumärket gamesson med manuellt räknevärk.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeybord Gamesson Shark

En liten och enkel variant av airhockeybord. Fällbara ben gör att den dessutom är lätt att plocka undan. Detta är helt enkelt bordet för dig som vill ha ett airhockeybord men inte göra en stor investering i pengar och golvyta.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeybord Bex - Dynamo

Ett Airhockeybord som passar i skolor och fritidsgårdar då det tål tuffa tag. Det passar även hemma när kraven på spelglädje är höga. Ett airhockeybord av hög kvalité helt enketl!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Airhockeybord Blue L-Foot

BLUE L-FOOT är ett airhockeybord som passar dig med lite mindre plats. Bordet är lätt att ta fram eller ställa undan vid behov då det tar lite plats vid förvaring.

Levereras med:
• 2 stycken 75 mm pushers
• 2 stycken 65 mm puckar

LÄS MERGår ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00
010 - 10 19 284

info@hobbyhemma.se

MIXA & MATCHA!

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!

Vi guidar dig
till att välja
rätt produkt.

Läs mer >