På Hobbyhemma.se hittar du barnvänliga pingisbord från varumärket BCE.


MULTIFUNKTIONSBORD 21 - NEW YORK

Istället för att köpa flera olika spel som tar mycket plats kan vi nu erbjuda er spelet som har allt, det vill säga 21 stycken otroliga spel för hela familjen! Det här väldigt stilrena bordet har en stabil konstruktion och alla tillbehör är inkluderade för att du ska få möjlighet att spela samtliga 21 spel. Med det här bordet har du lyxen att kunna spela ett nytt spel varje dag! De olika spelen du har att välja mellan är: fotboll, biljard, snooker, air hockey, bordtennis, backgammon, schack, damspel, bowling, brädspel, tärning, kortspel, plockepinn, magnetiska pilar, magnetiska mål, domino, O&X spel, hästskor, kula, kasta ring och curling. Du får även med en förvaringsväska till alla spel.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Bordtennisbord Atlanta (BCE)

Ett litet och smidigt bordtennisbord från det brittiska märket BCE som även kan användas som en whiteboard tavla! Dess storlek bidrar till att det kan stå i princip vilket rum som helst i huset. Perfekt för de lite yngre barnen.Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.MULTIFUNKTIONSBORD CHICAGO

Ett bord med flera funktioner från det brittiska märket BCE! På grund av bordsskivan kan du använda det här spelbordet som ett traditionellt bord, och om du lyfter på skivan så har du både ett biljardbord samt ett bordtennisbord!Går ej att köpa. Besök www.wigglekart.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00
010 - 10 19 284

info@hobbyhemma.se

MIXA & MATCHA!

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!

Vi guidar dig
till att välja
rätt produkt.

Läs mer >